Herbata Sri Lanka
Leżąca na Oceanie Indyjskim wyspa Sri Lanka znana jest z uprawy przypraw: pieprzu, wanilii, gałki muszkatołowej, cynamonu. Przede wszystkim jednak jest ceniona na całym świecie ze względu na herbatę cejlońską i jej najbardziej znana odmiana – Cejlon. Na Sri Lance mówi się o nich, że to wspólne dzieło hojnej natury i ręki człowieka.
Niezwykłe warunki klimatyczne uczyniły z tej południowoazjatyckiej wyspy prawdziwy raj dla herbaty. Hojność przyrody jest jednak mądrze wykorzystywana przez plantatorów – w odróżnieniu od innych miejsc na świecie, gdzie są uprawiane krzewy, na Sri Lance proces zbiorów odbywa się ręcznie. Dzięki temu napój zachowuje niezwykły smak i aromat.
Cena
-
od
do
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostępność: brak towaru
Dostępność: brak towaru
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostępność: brak towaru
Dostępność: brak towaru
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostępność: brak towaru
Dostępność: brak towaru
Dostępność: brak towaru
Dostępność: brak towaru
Dostępność: brak towaru